31. elokuuta 2009

Onnittelukortteja laidasta laitaan



Juu, oikein näette! Poika, mies ja nainenkin korteissani..
- Kiva kun tulit katsomaan!

Poikien mielipide tästä Greeting Farmin skeittipoikakorista oli - liian hempeä tausta. Sitähän se kieltämättä on, mutta sitten tytär puolusti äidin valintaa ja sanoi että perhoset lähtevät lentoon kun poika skeittaa. Eli siinä se nyt on ja pysyy.
Itse olen pojan väritykseen (Promarkereilla) tyytyväinen. Aukkojen leikkaamista varten olen ostanut kirjakaupasta uuden kirurgin tarkan veitsen, kun ei noilla superhyper-terävillä saksilla oikein enää sormet taivu leikkaamaan näin pieniä yksityiskohtia.





Miehinen onnittelukortti tulla tupsahti tuosta vain, vaikka itse kuva on ollut väritettynä jo pitkään ja toteuttamista vailla.
Kortti leikattu hieman viistoon ja sisäpuolelle laitettu myös paperi, sekä tarraversiona onnittelut isälle. Leimakuva pojan värittämä (kuten myös seuraava), ja hänellä onkin parempi värisilmä kuin äidillään. Minä sitten vain koristelin ja toteutin kortin tähän asti. Kukkia parempaa en (vielä ainakaan) ole keksinyt koristeeksi tähän korttiin, mutta kerran vuodessa se ehkä sallittakoon.




Art Impressions-leimakuva improvisoi mahdollisemman vaatimattomaan taustaan ja tämä tuntui jotenkin sopivan väriltään, mutta kuva puhukoon puolestaan.



20. elokuuta 2009

Mukavaa syksyn alkua!




Päivityksiä satelee harvakseltaan.
Koulut ovat startanneet ja kirjoja on tullut tasaiseen tahtiin päällystettäväksi.
Työ vaatii veronsa ja kotityöt olisi tehtävä iltaisin, että saisin edes viikonloppuna jotain aikaiseksi korttirintamalla. Kortin teko vie aikaa, enkä malttaisi jättää sitä kesken jos olen päässyt ideasta kiinni. Aikaa kun löytyisi niin korttejakin syntyisi.
Nämä ovat viime viikonlopulla tehtyjä ja lähtivät jo eteenpäin.

Ensimmäinen kortti on Forever Friendsin nalle jonka väritin uusilla Dual Tip-tusseilla. Taustapaperi on vihkosesta jonka kannessa lukee Teen Prints paper stack. Sitten on vähän pitsiä nauhakaupasta sekä Tiimarin ruusua kivasti taipuvassa langassa.

Toinen on Greeting Farmin prinsessa leimakuva ja väritetty myös samaisilla tusseilla.
Vähän laitettu kiillettä mekkoon juhlan kunniaksi, sekä Bilteman timantit kruunuun ja taikasauvaan.
Äitini on kova käsityöihminen ja virkkaa kaikenlaista tuosta vaan (sängynpeittoja, verhoja, liinoja, tyynynpäällisiä jne.)
Tekipä hän sitten kauniisti pyydettyäni erilaisia kukkia koristeiksi ja tämä valkoinen puuvillakukka sopi tähän minun mielestäni. Kukilla voisi koristella myös vaatteita, kasseja ja takkeja tai mitä nyt mieleen juolahtaa. Ovat todella kauniita, mutta yritän pitää ne nyt kuitenkin kortteja varten.
Kukasta roikkuu vielä vähän rakkautta kimalteella korostettuna. Sitähän me kaikki tarvitsemme.

9. elokuuta 2009

Lisää kortteja




Ylin kortti on tyttären 10 v. taiteilema. Leimasinkuva on Greeting Farmin prinsessa, jossa on kohotettuna kruunu sekä taikasauvan tähti. Kukat Reprintin.
Ihan itse tyttö taiteili tämän kortin iltapuhteenaan ja vähänkös olimme ihmeissämme.
Tuo leimasin on tosi kiva värittää.

Keskimmäinen leimakuva on lapsosen tusseilla värittämä, mutta äidin toteuttama. Harmillisesti tavallisen tussin vedot jäävät näkyviin, mutta leimakuva itsessään on tosi kiva.

Alimmaisena 3D orvokkia sekä Tiimarin perhonen ja pitsiä ympäriinsä. Kortin reuna leikattu viistoon. Kuva itsessään on aika pieni enkä keksinyt muuta lisätä, niin ajattelin pienentää tilaa tällä keinolla.Orvokkien alla mulperipaperia? (Saa oikaista mikäli meni väärin).

Mukava kun piipahdit blogisssani!

Viikonlopun satoa



Tässä tilauskortit, jotka lähtevät huomenna eteenpäin ja on toivottavasti tilaajalleen mieluisa. Tilauksen ainoana vaatimuksena oli alla oleva unikkokortti 3D-tekniikalla, ja sen onnistuin löytämään paikallisesta kirjakaupasta. Taustana tildapaperia ja perhonen Tiimarista.
3d-kuvat ovat lemppareitani; nopeita työstää ja saa ihan näyttävän kortin.





Lämmintä on riittänyt ja suunnitellut tekemiset alkavat olla loppusuoralla.
Isot lapset vielä siivoavat yhteisen huoneensa, kuopuksen huone on vielä sekaisin tavaraa joka pitää viikon varrella seuloa. Saatiin myös keskimmäisen pojan kanssa siivotuksi yhteistuumin pieniä vaatteita pois ja tilaa tuli jäljelle jääneille sopiville vaatekappaleille.
Vuodet ovat vierineet hurjaa vauhtia - mihin ne oikein katosivat? Vanhin pojista menee lukion kolmannelle, keskimmäinen ysille ja kuopuskin lähtee jo neljännelle luokalle. Ei tässä vielä kuitenkaan tunne olevansa mikään "kalkkis" vaikka uusi vuosikymmen lähestyy vaihtumistaan. - Jokainen päivä on lahja jota ei kannata heittää pois!

5. elokuuta 2009

Kesä jatkuu..



Leimasin on Whiff of Joy "Confirmand Matthew" joka on väritetty Promarkereilla, siivissä hieman kimalleliimaa. Taustapaperi on Tiimarista, kukat Reprintin ja keskelle laitoin vielä koristeniitin. Leimasinkuva ja onnea-teksti on kohotettu 3D-tarrapaloilla paperista.

Loman alkajaisiksi olimme ensin sukuloimassa.
Kävimme mm. Höyryveturipuistossa, Jyväskylässä, Keuruulla sekä Kyyjärvellä.
Kaupoista tulee etsittyä ensiksi aina kaikenlaista askartelutavaraa ja tällä matkalla mukaan tarttui mm. värillisiä papereita, ääriviivatarroja, uusi Morehead-leimasin, vihreä leimaväri, kukkia ja lehtiä sekä erilaisia papereita, kuvioleikkuri, Dual Tip Brush Markersit (tussit) jne.

Kiitos yöpaikasta ja hyvästä ruoasta kaikille sukulaisille jotka meitä kestitsivät.

Kaikenlaista tekemistä on riittänyt niin että askartelut ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Olemme tuoneet askartelua varten pöydän ettei enää tarvitse ruokailla paperisilpun keskellä, ja kaikenlaista muutakin projektia on toteutettu.
Maanantaina odottaa paluu arkeen ja sitä ennen olisi tehtävä pari tilauskorttia.
Laitan lisää kuvia, kunhan kameran kuvat saadaan siirrettyä koneelle.
Aurinkoista kesäpäivää!