27. syyskuuta 2009

Vauvakortti


Kauan olen kokeillut tehdä mieleisiäni, "lutuisia" vauva-kortteja, mutta tämä (anteeksi, huonosti valokuvattu) onnistui jo lähelle tavoitettaan.
Koristeena on leimakuvan lisäksi tarra joka on Tiimarin valikoimista. Kortissa on sisäpuolella sini-valkoruudullinen paperi joka ei kuvasssa näy, mutta näkyy hieman kuvioitujen nurkkien alta.

Promarkerit


Sain aikaiseksi tilata uuden paketin Promarkereita kun vaaleanpunainen ja ruskea vielä puuttuivat, sekä muitakin tarpeellisia tarvikkeita Paperinauhasta. Nämä sain käsiini viikko sitten maanantaina ja viimein pääsin värittämään eri värisiä Magnolian tyttöjä. Tosi ihana leimasin värittää.
Kortiksi asti valmistuminen odottelee vielä inspiraatiota, -kenties jotain "plinsessamaista".
-Kärsivällisyyttä!

Valmiina onnitteluun


Innostuin nyt tuolta kamerasta lataamaan näitä kortteja tänne esille.
Yksi ilta inspiroiduin tuosta taustapaperista ja näistä metallikoristeista.
Tällainen sitten oli lopputulos.

Onnea kummitytölle!


Tämä meni alkuviikosta kummitytölle syntymäpäiväkortiksi pienen muistamisen kera.

Joulukortin tapaista


Ihan ensimmäinen joulukorttini julkisesti,, siis tämän blogin aloittamisen jälkeen. Onhan tässä vuosien varrella tullut kaikenlaisia askarreltua, mutta ei tällaisista tarvikkeista.
3D kuva on Moreheadin, ja koristeena kaikenlaista laidasta laitaan. En omistanut tätä tehdessä yhtään ainoaa talvista/jouluista paperia tai koristeita, joten käytin ainoastaan värillisiä paperin palasia ja yritinkin koristeilla saada jotain jouluisen tuntua aikaiseksi.
Taidan keskittyä tekemään erilaisia onnittelukortteja, koska aika ei riitä niin monen joulukortin tekemiseen kuin tarvis olisi. Mutta ajattelin tämän nyt arkistoida koska lähtee eteenpäin jossain vaiheessa.

20. syyskuuta 2009

Siili-kortti


Ensimmäinen tilaukseni nettikaupasta, silloin aikanaan?, sisälsi Penny Blackin siilisetin, josta tämä leimakuva päätyi kortiksi asti. Olen väritellyt tätä leimakuvaa enemmän ja vähemmän erilaisia versioita, mutta tähän olin edes hieman tyytyväinen.
Väreinä oli Inktensit ja olen levittänyt värejä öljyllä, sekä lisännyt kukkiin kimalletta.
Koristeena käytin virkattuja kukkasia ja kaikenlaisia "söpöilyjä".

Vointi alkaa olemaan ihan ok, ja tulehduskin helpottanut. (Toivottavasti myös pysyy hyvänä.)
Tulevalla viikolla pitää saada tavaroita seulottua kirpputorille ja sen lisäksi aloitettiin eilen pienimuotoista projektia vaatesäilytyksen tiimoilta.
Makuuhuoneen vaatehuone suljettiin yhdessä remontissa ja tilalle upotettiin (liian) pienet kaapit. Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa, joten hienoa kun saadaan sinne hyllyjä ja tankoja lisää.
Samalla tapetoidaan ja maalataan koko huone uuteen värimaailmaan. Aikataulu on avoin, mutta toivottavasti ennen joulua on valmista.

- Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

13. syyskuuta 2009

Sunnuntain puuhailuja



Yhtenä iltana alkoi kortteja tulemaan vauhdilla ja niistä nyt kaksi pääsi tänne esille.

Ylimmäisenä olevan ahkeran kuntoilijan koristeeksi en tiennyt mitä laittaisin, mutta monien kokeilujen kautta oranssit kukat istahtivat reunaan. Ne tein leikkurilla ja laitoin Bilteman jalokivet vielä keskelle kukkia.

Alla olevan mieshahmon laitoin kurkistamaan tuollaiseen eräänlaiseen taskuun. Taskun reunat olen liimannut, mutta leimakuva on irrallaan. Muuten yksinkertaisen kortin koristeena on leimakuvan ala- ja yläreunoissa hopeista koristenauhaa sekä ruusut. Vielä onnittelut mukana pienessä kortissa jonka kiinnitin kultaiseen lankaan.

Eilen, kun taas iltasella hieman piristyin, aloin kaivella kangasta kaapista.
Jo peruskoululaisina tehtiin kaverin kanssa itse puseroita ja verkkareita, kudottiin villapaitoja.. Sitten kun perhe kasvoi ja lapset olivat pieniä, tein saumurilla collegepukuja ja kaikenlaista sisustustekstiilejä kotiin, kuten tyynyjä, verhoja jne.
Kirjahyllystä löytyneessä "Lämmin joulu"-kirjassa oli ohje pieneen lumienkeliin, eli samaan tapaan kuin Tildalla on kivoja hahmoja mutta huomattavasti pienempi. Sitä olen nyt rustaillut ja ajattelin saada sen joskus ennen joulua valmiiksi. Saas nähdä, onnistuuko vai lentääkö roskikseen.

Aurinko paistaa todella lämpimästi ja syksystä ei ole tietoakaan. Tai no juu, kertoohan siitä mm. nuhat ja yskät jotka täällä sisällä kuorossa raikaavat sekä nurmikolle pudonneet luumut ja omenat.
Jospa nämä taudit helpottaisivat ja päästäisiin taas normaaliin päiväjärjestykseen.
- Mukavaa sunnuntain jatkoa!

5. syyskuuta 2009

Kommentointi muuttunut

Olemme muokanneet kommentointia niin että se on helpompaa, eikä sinun tarvitse kirjautua Bloggeriin. Voit jättää kommenttia myös anonyymina.
- Olisi kiva jos jätät viestiä käynnistäsi!

4. syyskuuta 2009

Hyvää viikonloppua!

Kaikille blogissa vierailijoille toivotan oikein mukavaa viikonloppua tämän auringosta nauttivaisen tipsumme kuvan myötä. Ehkä se päivä vielä paistaa tänäkin viikonloppuna!



Jo kauan valmiina olleita kortteja nämä, mutta nyt vasta saan aikaiseksi päivitellä näitä lisää.
Yllä Moreheadin tyttö väritettynä tusseilla ja koristeena pitsimäistä nauhaa, joka ikävästi irvistelee eli tarvitsee lisää liimaa.





Aika mukava tämä Penny Blackin kissa, mutta todella pikkutarkka väritettävä. Yritin toteutusta Inktenseillä sekä vähän öljyllä levittelin, mutta harjoitusta vielä vaatii.


Jo toinen tyttären tekemä prinsessa-kortti. Ei tämäkään hassumpi versio ja kovasti yrittää värittää tarkemmin leimakuviaan. Innostuneena tyttönen on tehnyt jo montaa erilaista korttia, mutta kunhan saadaan ne kuvatuksi niin voidaan esitellä vaikka omana päivityksenään.




Lopuksi 3D-kortteja onnitteluun.
Nämä eivät ole myöskään käyttöön menossa, eli jos innostuit niin ota yhteyttä sähköpostitse.
Edellisen päivityksen skeittipoika-kortti, isänpäivä-kortti sekä Art Impressionsin sohvalla istuva lady-kortti ovat myös myynnissä.