15. elokuuta 2010

Magnoliaa ja vähän muutakin






Ensimmäisessä kortissa seikkailee Tina Wenken hiiri -leimasin. Ensimmäinen tekemäni kortti, siis tällä leimasimella, ja aivan ihana väriteltävä. Tämän väritin tusseilla.
Monikäyttöisiä tällaiset leimasimet, joilla voi tehdä kortin tytölle tai pojalle vain väritystä vaihtamalla.

Kesällä meille kotiutui uusi askartelulaite, jota varten piti seikkailla pitkin pääkaupunkia. Olin haaveillut siitä jo pitkään, suunnittelut hankkivani sen jo parikin eri kertaa netistä, mutta sainkin mennä ihan paikanpäälle sen hakemaan..
Ylhäältä lukien toinen kortti, Magnolian balettitanssija -leimakuva on leikelty sen avulla, ja myöskin kukat sekä lehtikiemura.
Kyseessä on Big shot ja onhan se ihan kätevä, vaikkakin vie tilaa yllättävästi. Stansseja olen tilannut muutaman nettikaupoista kun täältä niitä ei saa paikanpäältä hankittua, mutta osa on aika isoja käytettäväksi pienessä kortissa. Korttipohja ei voi olla aivan pienin mahdollinen ja siksi asettaa omat haasteensa tekemisille.

Loput kaksi kuvaa ovat myös meille tänä kesänä kotiutuneita "asukkeja".
Ensimmäisen, mansikkatytön, sain tuliaisena serkultani, ja toisena söpö tyttöpupu joka on hankittu paikallisesta sisustus-liikkeestä. Istuu peltisen murolaatikon päällä keittiössä.
Näitä peltisiä murolaatikoita oli paikallisessa liikkeessä ja ovat kategoriaa "must have", nostalgisia. Törmäsin ensimmäisen kerran tällaiseen selatessani erilaisia blogeja lomalla, ja kun osuin kohdalle niin olihan se ostettava pari pakettia että sai kaupanpäällisen kotiin mukaan.
- Vieläköhän niitä olisi jäljellä, jaa-a.. pitää varmaan käydä kurkkaamassa.

Kortteja matkan varrelta








Lisää kameran tyhjennyskuvia.

Ensimmäisenä erään nettiystävän ehdotus tehdä silppulaatikosta löytyvällä materiaalilla kortti ja tällainen siitä tuli; nimipäiväkortti neidille. Toisena kirjanmerkki, silpuista myös toteutettu.
Kolmantena rock-henkinen kortti pojalle varjoleimauksella toteuttuna. Värit ovat oikeasti hieman paremmat kuin kuvasta käy ilmi.
Neljäs kortti on ensimmäinen tekemäni pyramidi-kortti, johon on lisätty teksti uudella tekstileimasimella Taitotaivaasta.
Ja viimeinen kortti Magnolian poika liskon kera. Mukava leima väritellä, mutta tuskaa oli tämän toteutus valmiiksi kortiksi asti.

Ihan pihalla





Kuvissa ensimmäisenä laakeaan astiaan tehty kivikkokasviasetelma, jasmiinin kukintoa sekä kevään ensimmäinen omenankukka komeudessaan.
Ensimmäisen kerran elämässä, ehkäpä sitten kameran paranemisen myötä, on tullut kuvattua mm. myös pihalla tapahtuvia kasvunihmeitä.

Hieno, aurinkoinen sää vielä jatkuu täällä kaakonkulmalla ainakin tämän päivän.

Koulujen arkisen aherruksen alkamisen myötä haluan toivottaa kaikille oikein hienoa syksyn aikaa!