31. elokuuta 2009

Onnittelukortteja laidasta laitaanJuu, oikein näette! Poika, mies ja nainenkin korteissani..
- Kiva kun tulit katsomaan!

Poikien mielipide tästä Greeting Farmin skeittipoikakorista oli - liian hempeä tausta. Sitähän se kieltämättä on, mutta sitten tytär puolusti äidin valintaa ja sanoi että perhoset lähtevät lentoon kun poika skeittaa. Eli siinä se nyt on ja pysyy.
Itse olen pojan väritykseen (Promarkereilla) tyytyväinen. Aukkojen leikkaamista varten olen ostanut kirjakaupasta uuden kirurgin tarkan veitsen, kun ei noilla superhyper-terävillä saksilla oikein enää sormet taivu leikkaamaan näin pieniä yksityiskohtia.

Miehinen onnittelukortti tulla tupsahti tuosta vain, vaikka itse kuva on ollut väritettynä jo pitkään ja toteuttamista vailla.
Kortti leikattu hieman viistoon ja sisäpuolelle laitettu myös paperi, sekä tarraversiona onnittelut isälle. Leimakuva pojan värittämä (kuten myös seuraava), ja hänellä onkin parempi värisilmä kuin äidillään. Minä sitten vain koristelin ja toteutin kortin tähän asti. Kukkia parempaa en (vielä ainakaan) ole keksinyt koristeeksi tähän korttiin, mutta kerran vuodessa se ehkä sallittakoon.
Art Impressions-leimakuva improvisoi mahdollisemman vaatimattomaan taustaan ja tämä tuntui jotenkin sopivan väriltään, mutta kuva puhukoon puolestaan.Ei kommentteja: