13. syyskuuta 2009

Sunnuntain puuhailujaYhtenä iltana alkoi kortteja tulemaan vauhdilla ja niistä nyt kaksi pääsi tänne esille.

Ylimmäisenä olevan ahkeran kuntoilijan koristeeksi en tiennyt mitä laittaisin, mutta monien kokeilujen kautta oranssit kukat istahtivat reunaan. Ne tein leikkurilla ja laitoin Bilteman jalokivet vielä keskelle kukkia.

Alla olevan mieshahmon laitoin kurkistamaan tuollaiseen eräänlaiseen taskuun. Taskun reunat olen liimannut, mutta leimakuva on irrallaan. Muuten yksinkertaisen kortin koristeena on leimakuvan ala- ja yläreunoissa hopeista koristenauhaa sekä ruusut. Vielä onnittelut mukana pienessä kortissa jonka kiinnitin kultaiseen lankaan.

Eilen, kun taas iltasella hieman piristyin, aloin kaivella kangasta kaapista.
Jo peruskoululaisina tehtiin kaverin kanssa itse puseroita ja verkkareita, kudottiin villapaitoja.. Sitten kun perhe kasvoi ja lapset olivat pieniä, tein saumurilla collegepukuja ja kaikenlaista sisustustekstiilejä kotiin, kuten tyynyjä, verhoja jne.
Kirjahyllystä löytyneessä "Lämmin joulu"-kirjassa oli ohje pieneen lumienkeliin, eli samaan tapaan kuin Tildalla on kivoja hahmoja mutta huomattavasti pienempi. Sitä olen nyt rustaillut ja ajattelin saada sen joskus ennen joulua valmiiksi. Saas nähdä, onnistuuko vai lentääkö roskikseen.

Aurinko paistaa todella lämpimästi ja syksystä ei ole tietoakaan. Tai no juu, kertoohan siitä mm. nuhat ja yskät jotka täällä sisällä kuorossa raikaavat sekä nurmikolle pudonneet luumut ja omenat.
Jospa nämä taudit helpottaisivat ja päästäisiin taas normaaliin päiväjärjestykseen.
- Mukavaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Oukei, nyt kommentointi toimii. Tuon edellisen postauksen aikaan kokeilin, mutta en saanut minkäänlaista kommenttia lähtemään mistään kohdasta. Kivoja artin kuvia kortissasi. Minulla on ollut niin kiireinen viikonloppu... ja nyt kun talo tyhjeni niin on pikkuisen tyhjä olo itselläänkin. Ja kun ei ole tottunut valvomaan myöhään .... vaikuttaisiko sekin? Mutta ensi viikolla sitten jälleen kortteihin käsiksi :)

Saron kirjoitti...

Kyllä mä löydyin täältä ilman uutta lisäystä:) Eikös ollutkin selvästi ilmaistu:) Ihania kortteja!!!