13. joulukuuta 2009

Joulukuu, touhua täys..


Onnittelukortti lähti serkulle menneellä viikolla.Hän kun meni taas vanhenemaan ja saavutti täyden kymppiluvun. ONNEA!!! (Perästä tullaan!)

Leimakuva on Magnolian tyttönen vm 60, ja Promarkereilla väritettynä sekä paperina osa Marianna design Eline´s vintage-vihkosesta. Koristeena tikkarissa (taas) kimalletta, kuten pienessä kukassa keskellä.

Kauan ehti vierähtää viime päivityksestä.. Mutta hienoa että tällä aikaa on kävijöitä ollut kaikesta huolimatta!
Ensimmäiset piparit on leivottu ja melkein syöty, sekä joitain lahjoja hankittu.

Remontti alkaa olla listoja vailla ja verhot ovat työn alla, tavoitteena saada ne ommeltua ikkunaan jouluksi.
Onneksi olen lomalla koko jouluviikon, niin voin keskittyä tavaroiden etsimiseen ja järjestelyyn. Haaveena on ottaa yksi keittiön kaapin ovi pois ja esille yhden lehdessä näkemäni idean mukaan erilaisia purnukoita täynnä kuiva-aineita. Eli jauhot, sokerit ja ryynit tulevat sekalaisiin pelti- ja lasipurnukoihin. Eilen jo kävi moka kun nimikointi oli vielä illalla tekemättä, ja melkein saatiin suolaista suklaapuuroa makean sijasta.

Joulukorttien tekemistä olen harrastanut eiliseen asti, ja osa niistä lähti postitettavaksikin mutta loput etsiytyvät osoitteisiinsa vielä ennen jouluaattoa.
Vaikka ensin olinkin sitä mieltä että en tee itse joulukortteja niin sitten kuitenkin siihen innostuin.
Nykyään on tarjolla todella hienoja materiaaleja, niin että sormet suorastaan syyhysivät niiden kanssa väkertelyyn ja päätyivät korteiksi. Ja niitä voi löytää vaikkapa lähikaupasta..
Kaiken lisäksi sain mukavan yllätyksen Orivedeltä, joka sisälsi mm. ihania papereita, joista sitten oli suorastaan pakko säveltää jotain eikä jättää vain ihailtavaksi laatikkoon. - Vielä kerran kiitos Ami!

Kunhan saan kameran akun taas ladattua niin saan tänne muutaman näytille. (Näin ainakin toivon, että ne sieltä kamera uumenista löytyvät; kunhan sen laturin löytäisin jostakin.)

Kiitos kun poikkesit, -tervetuloa toistekin!

Ei kommentteja: