23. toukokuuta 2011

Askartelunurkkaus


Vihdoin viimein sain jonkinlaiset kuvat otettua nurkkauksesta, jossa siis ommellaan ja tehdään kortteja ja hamahelmitöitä jne. Tämä kokoonpano on ollut hahmollaan jo jonkin aikaa; en vain ole saanut onnistumaan siistejä, valoisia kuvia talven pimeydessä. Askartelunurkkaus sijaitsee makuuhuoneessamme, jossa on n. 20 neliötä.

Näissä kuvissa et näe ihan kaikkea säilytystilaa, vaan huoneen toisella puolella on vielä siivoamaton mappihylly.

Ensimmäisessä kuvassa on ompelupöytä, ja sen alla on vielä kolmipyöräinen pieni pöytä "Big shot"-leikkurin ja tulostuspaperien säilytykseen. Ruskeissa koreissa on kankaita.
(Harmaa työtuoli on lähdössä jätekuormaan koska on rikkinäinen.)

Ompelupöydän päällä on (entinen) cd-hyllykkö johon mahdutin isoimmat stanssit, tussit (peltilaatikossa), nappeja ja kukkia, sekä valmiita kortteja ja työvälineitä (kuumailmapuhallin, dynamo).

Pöydästä seuraavana on korkea laatikosto, ja sen laatikoissa säilytän silppupapereita sekä sekalaista tavaraa.
Laatikoston päällä on työkalukaupasta löytynyt ostos; lokerikko täynnä koristeita ja siihen nojaa muutama kirja; Tildaa ainakin löytyy.
Punaisessa litteässä lokerikossa on puisia tekstileimasimia.

Toisessa kuvassa on huoneessa toisaalla sijaitseva avohyllykkö tulostimineen on täyttynyt korttipohjista, kirjekuorista, tarroista (keltainen laatikko) ja erilaisista papereista, jotka ovat isommissa läpinäkyvissä laatikoissa.

Viimeinen kuva on otettu suht´ kaukaa, mutta antaa näkymän myös varsinaisesta työpöydästä, joka on atk-pöytä; tosin tietokonetta ei siinä usein näy.
Pöydän päällä hyllytasossa on läpinäkyviä laatikoita, joissa on kiinnittämiseen tarvittavat teipit ja 3d-tarrat, nauhoja sekä leimauksen "lisä-ainekset" (esim. kimalleliimat jne.)
Vihreät laatikot kätkevät sisälleen leimasimet ja leimavärit.
Pikkuhyllyillä on kuviosakset korissaan, tekstileimasimet video- ja cd-koteloissa, sekä kaikenlaista pientä tarpeellista tavaraa.

Kansioissa ylähyllyllä on papereita ja isommat leimasinsetit, jotka eivät mahdu laatikkoon. Oranssi kansio sisältää ääriviivatarrat, ja niiden alla on erilaisia ohjeita.

Stanssien säilytys seinällä on blogi-maailmasta lainattu idea, ja todella toimii! Kiitos sen keksijälle!
Musta tanko seinällä on Ikean, mutta se on oikeastaan liian lyhyt jotta siitä saisi täyden hyödyn. Mahtuuhan siihen muutamat sakset, sekä lisää pensseleitä ja kynätavaraa + muutama leikkurikin olemaan.

Pöydällä on aika mukavasti tilaa askarteluun, mutta enempikin voisi tietysti olla.
Tietokonetasolla on erilaisia muovikoreja joissa on leimakuvia, stanssattuja kuvioita, tai "vaiheessa" olevia kortteja jne. Valkoinen kori on täynnä pienempiä paperikoita sekä irtopapereita. Mustassa laatikostossa on tageja, teippejä ym.
Lattialle, pöydän viereen, jäivät vielä sijoittamista odottavat, painavat lehtikotelot.

Pöydän oikealle puolelle mahtuisi vielä tuo (aiempi kuva) tulostinhyllykkö, mutta se sai jo aiemmin siirron toiselle puolelle ovea sähköjohtojen takia.


Näin se uusi viikko käynnistyi vapaapäivän ja siivoilun merkeissä!
(Jospa innostuisi vielä kortteilemaankin tällä viikolla..)

- Oikein kaunista viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Saron kirjoitti...

VOI WAU!!! Kertakaikkiaan upea askartelu+ym nurkkaus!! Kaikkein innostunein olen tuohon BigShot- pöytätasoon, mä haluan kans tuollaisen systeemin!! Mulla on tosi ahdan nurkkaus joka on vielä osa käytävää...(!) ja BigShotin kanssa on ollut isoimmat säilytys&käyttöongelmat!
Kiitos kun jaoit ideasi ja askarteluhuoneesi meidän muiden kanssa!!

pikku-peikko kirjoitti...

Upean nurkkauksen olet itsellesi järkänny ja onhan siinä varmasti kiva askarrella ja ommella :)

Anneli kirjoitti...

Kyllä sun nyt kelpaa askarrella !
Todella kiva nurkkaus ja kaikki käden ulottuvilla :)