22. lokakuuta 2009

Kiitos kaikille!

JO YLI 500 KÄVIJÄÄ!
- KIITOS KUN VIERAILIT BLOGISSANI,
TERVETULOA TOISTEKIN.

"Virtuaalisesti" laitan tarjolle mustikkamuffinsseja tulemaan kaikille lukijoille.

Leipominen on taas kokenut "kampäkin". Olen onnistunut tartuttamaan innostuksen myös nuorempaan pojista. Tiistaina saimme Kultarannan pumpulikakkua, joka aivan suli suuhun.

Tässä pari kuvaa jo eteenpäin menneistä korteista, joiden kuvaaja oli vähän ammattitaidoton taas joissain kohdin eivätkä otokset onnistuneet toivotusti.
Ylin kortti on Sarah Kayn ja hieman levinnyt tuo leimaväri. Näiden värittäminen on haasteellista pieninen yksityiskohtineen, mutta niin mukavaa ja olen käyttänyt Promarkereita.
Nämä hahmot olivat "in" silloin kun olin pieni ekaluokkalainen ja piti olla pyyhekumista lähtien kaikkea mitä löytyi.

Toinen kortti GF prinsessaa sekä koristeena pitsiä, kukkaa -mitäpä muutakaan..
- Onnea näin jälkikäteen nuorelle neidolle, joka tämän sai!

Remontti alkaa olla loppusuoralla ja eilen saimme jo huonekalujakin (+askartelupöydän) sinne päin kuin ne ehkä tulevat olemaan, eli voi ryhtyä laittamaan paikoilleen sieltä täältä etsittäville tavaroille.
Tapetointi meni hienosti vaikka ensin oli hieman jännitystä kuviokohdistuksen kanssa. Seinämaali myös yllätti ja olihan se rautakaupan asiantuntevan myyjän ansiosta oikea sävy sekä sopi tapettiin.
On se mukava kun mies osaa itse niin monta asiaa että ei tarvitse palkata ketään avuksi, tosin ei me muuten tällaista vanhustaloa olisi hankittukaan.

2 kommenttia:

Saron kirjoitti...

Voi onneksi olkoon!!!! Ja ihania kortteja olet taas tehnyt!!

jaana kirjoitti...

No mutta, mitenkäs se nyt jo leimoja myi kirppiksellä ?? aikas uusiakin ??