1. marraskuuta 2009

Korttien päivitystä

- Mukavan aurinkoista sunnuntaita ympäri Suomen!
Pakkasta oli miltei seitsemän astetta, mutta ei sitä huomannut niin kuin aiempina vuosina tiesi jo herätessään että on kylmä. Kaiketi se johtuu tuosta hurinalaatikosta nurkassa. Ilmalämpöpumppu on jo lyhyellä aikaa tuntunut myös sähkölaskussa, eli ei hassumpi laite ollenkaan. Suosittelen.

Kameran laturi oli hetken remontin takia hukassa, ja löytyi peräti vuoteeni vierestä. Sen vuoksi muiden perheenjäsenten kännykät, jotka ovat omaani parempia, ovat olleet kameran korvikkeena. Ja tänään sain heidän luovuttamaan ne tietokoneelle että viimein saan jotain laitetuksi näkyville.

Ensimmäisenä yllä julkaisematon kortti tyttövauvalle. Tasapuolisuuden vuoksi piti tehdä myös kortti tytölle samaa kaavaa noudattaen kuin poikavauvan kortti.Magnolian leimasin tarttui nettikauppaa selatessa kassalle asti ja saapui meille. Pääsi jopa kortiksi asti. Kortissa on yksinkertainen, mutta kaunis pohjapaperi alla, en muista mistä vihkosesta se oli ,pitsikukka onnittelun alla.
Promarkerit vaan on niin kivat tussit värittää, ja saa nopeasti valmista.
Näitä tyttösiä onkin monissa eri väreissä kokeiltuna, ja on tosi mukava leima värittää. Koristeena vielä tähti, joka jälkikäteen ajateltuna olisi voinut olla nauhassa ranteessa tai jotenkin muuten.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sä teet tosi söpöjä ja kauniita kortteja:)).

Ja tykkään tästä sun taustastakin paljon!Hyvää viikon jatkoa!

tipsutyttö kirjoitti...

Kiitos sinulle kommentistasi. Kävin blogeissasi, ja bongasin sieltä ihanan lemmikin, jolle annoin ruokaa masun täydeltä ja juoksutin aika lailla lujaa! Mistähän sellaisen saa? Tytär ihastui ja minä myös..
t.Tipsutyttö : )