3. huhtikuuta 2011

Väriä harmauteen
Minulla kortin tekoprojektit kestävät nykyisin monta päivää, ehkä jopa viikonkin verran. Joskus meneillään on monta korttia kerrallaan, tällä kertaa oli vain tämä yksi.

Miten sinä aloitat tekemään omaa korttiasi?
Olisi hauska kuulla minkälainen järjestys sinulla on korttia tehdessä; ensin kuva, sitten väri ja paperi, vaiko toisinpäin?

Minulla kortti muodostuu (yleensä) näin:
1. Ensin pitää etsiä aiheeseen sopiva leimakuva, joko väritetty tai alkaa värittämään.
2. Sitten etsin sopivan taustapahvin (kehys), taustapaperin ja mietin asettelua sekä koristeita (tämä voi kestää ja kestää).
3. Koristeiden paikkaa/lajia vaihdellaan, ja tehdään erivärisiä perhosia jne.

Lopputulos on viimein tässä nähtävillä.
Toivottavasti tämä kortti pääsee onnittelemaan piakkoin jotakuta päivänsankaria,, saapas nähdä ketä?

Leppoisaa sunnuntaita toivottelee Tipsutyttö :)

2 kommenttia:

Kiti kirjoitti...

Aivan ihastuttava kortti ja melkeimpäs kuule samalla reseptillä kortit syntyvät mullakin :) Ja tärkeintähän se on että on löytänyt itselleen toimivan systeemin eikös ?

Tämä tyttö kortissasi on todella suloinen ja kauniisti olet koristellut.

Saron kirjoitti...

Todella kaunis kortti!!

Itselläni on monta tapaa aloittaa kortin teko, yleisin on varmaan se, että valitsen kuvan, ja siihen taustapaperin ja väritän kuvan taustapaperiin sopivaksi (tässä kohtaa yleensä huomaan, että olenkin värittänyt kuvan kuitenkin erisävyiseksi kuin valitsemani taustapaperi, ja alan etsimään uutta taustapaperia..) Sen jälkeen ihmettelen miten asettelen kuvan ja jäljelle jääneet tyhjät kohdat koristelen.

Välillä taas aloitan esim jossain korttihaasteessa olleen korttimallin kanssa, johon sitten valitsen kuvan ja värit. Joskus, vaikkakin harvemmin, väritän kuvan eka, ja sitten alan etsimään taustapaperia ja koristeita.

Mukavaa alkavaa viikkoa!!